Beste Datingsites
4
Gebruikerservaring: 1.0/10 (1 stemmen)

De casual datingsite C-date draait inmiddels alweer heel wat jaartjes mee. Het is in de loop van de tijd een van de sterkere datingsites geworden voor het vinden van een hookup, affaire of erotische date. Dit idee wordt gesteund door vele positieve recensies van leden, waarvan het aantal aanzienlijk is. Met C-Date kun je je fantasieën ook echt werkelijkheid laten worden, zo stellen ze zelf. Hierbij is de website vooral gericht op een “classy” beleving, waarbij het minder gaat om platte taal en meer om die spannende uitspatting zonder dat je je gebonden hoeft te voelen.

De website kenmerkt zich hoofdzakelijk door haar hoge standaarden voor kwaliteit. Dit uit zich niet alleen in een prettig design, maar ook in een gebruiksvriendelijke omgeving voor het aanmaken van je profiel en het zoeken naar andere profielen. C-Date heeft hierbij haar platform ook goed ingericht voor de mobiele telefoon en tablet. Binnen het platform kunt je selecteren naar eigenschappen die je voorkeur hebben binnen een casual date. Zo ontstaan er snel goede koppelingen.

De website is ook voor vrouwen erg geschikt. Anonimiteit op C-date is goed gewaarborgd en de sfeer is vooral intiem te noemen. Je kunt ook goed nagaan met wie je te maken hebt via de website. Ervaringen van vrouwelijke gebruikers zijn veelal positief, daar de kwaliteit van de gevonden partners relatief hoog is. Overigens kunnen zich naast mannen of vrouwen, ook stellen of partners zich samen inschrijven. Het kan op kwaliteit en gebruikerservaring wedijveren met andere toppers in casual dating als Ondeugend Daten en AdultMatch.

Over het algemeen kunnen we stellen dat C-date vooral professioneel te noemen is. Het moederbedrijf van deze dating website is internationaal actief en heeft veel ervaring, waardoor de website zeer geraffineerd in elkaar steekt en alle startproblemen allang voorbij is. C-date is als casual datingsite voor zowel mannen, vrouwen als stellen erg geschikt en we kunnen het daarom zeer goed aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een intiem avontuur.

Positief:
 • Professioneel opgezet en onderhouden
 • Positieve, intieme sfeer

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

De casual datingsite C-date draait inmiddels alweer heel wat jaartjes mee. Het is in de loop van de tijd een van de sterkere datingsites geworden voor het vinden van een hookup, affaire of erotische date. Dit idee wordt gesteund door vele positieve recensies van leden. Met C-Date kun je je fantasieën werkelijk laten worden, zo stellen ze zelf.
4 Totale score

C-Date is een vakkundig in elkaar gezette datingsite die zich vooral richt op het koppelen van personen voor fysiek contact. De sfeer op de website is gemoedelijk. Hierdoor is C-Date voor zowel vrouwen, mannen als koppels prima geschikt.

7Onze review score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
1.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
1
Gebruiksgemak
1
Betrouwbaarheid
1
Effectiviteit
1
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
C-date
4/10
1 Ervaring
 1. Reageer Davey 3 april 2015 at 13:49
  0.5
  Kwaliteit
  10
  Gebruiksgemak
  10
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Niet onder de indruk. Slechte aanwijzingen, moet over voor betalen zonder dat duidelijk is wat je ervoor krijgt. Veel vrouwen die je aanspreken maar nul respons terug.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0