Beste Datingsites
6.9
Gebruikerservaring: 7.0/10 (1 stemmen)

De Bilove dating website is in het bijzonder ontwikkeld voor vrouwen met biseksuele gevoelens. De naam geeft dit natuurlijk al prijs. Dit kan vrouwen betreffen die zich normaliter aangetrokken voelen tot andere vrouwen, maar ook vrouwen met een normale hetero relatie die een keer willen ervaren hoe het is om met een vrouw samen te zijn. Het is immers een feit dat de meerderheid van de vrouwen wel eens heimelijk fantaseert over intiem contact met andere vrouwen. Bilove speelt hier goed op in. De website faciliteert contact van vrouwen onderling met een veilige ervaring en in een besloten sfeer.

De website is geënt op de wat rijpere vrouw die nieuwsgierig is naar andere vrouwen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de concurrenten Girls Dating en Gay Parship. Via de website van Bilove kunnen vrouwen hun fantasieën tot uiting laten komen en makkelijk contact leggen. Doordat iedereen op de website dezelfde bedoelingen heeft is de kans op succesvol contact vrij groot. Daarbij is de sfeer intiem en positief. De gemiddelde respons op het aanvragen van contact met anderen is hierbij relatief goed te noemen.

Er kan op de meeste algemene karaktereigenschappen of voorkeuren gezocht worden (zoals haarkleur of hobby’s). Verder is het natuurlijk fijn dat je andere leden die in de buurt wonen kunt vinden. Dat maakt het handig om af te spreken indien het online contact bevredigend is. Overigens is deze functie met de vele privacy mogelijkheden ook weer eenvoudig uit te zetten.  Privacy staat immers hoog in het vaandel bij Bilove.

De website van Bilove zelf is handig in gebruik en vooral duidelijk. Er zijn weinig inactieve of foutieve profielen waardoor de gebruikerservaring prettig is. Aanmelding voor Bilove.nl is gratis. Voor het maken (en onderhouden) van contact is het wel nodig om een premium lidmaatschap af te sluiten.

Positief:
 • Erg geschikt voor oudere vrouwen
 • Relatief goede zoekfunctie

Negatief:
 • Soms wat beperkt door laag aantal leden

Nu Gratis Aanmelden

Bilove.nl is in het bijzonder ontwikkeld voor vrouwen met biseksuele gevoelens. Dit kan vrouwen betreffen die zich normaliter aangetrokken voelen tot andere vrouwen, maar ook vrouwen met een normale heteroseksuele relatie die een keer willen ervaren hoe het is om met een vrouw samen te zijn.
6.9 Totale score

Datingsites voor "bischierige" vrouwen zijn dunbezaaid in Nederland maar Bilove is er dan toch echt een. Deze website doet wat het moet doen en alles werkt dan ook gewoon goed. Er zijn mede door haar sterke focus niet zoveel leden actief, maar de sfeer op de website is in ieder geval aangenaam.

6.8Onze review score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
6
7.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Bilove.nl
6.9/10
1 Ervaring
 1. Reageer Catharijne 18 mei 2015 at 11:35
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Volgens mij van dezelfde maker van second love deze site. Ik heb het even geprobeerd en ik was toch wel positief verrast. Als je op het verkeerde moment inlogt dan kan het wel eens voorkomen dat het vrij rustig is maar ik ben er toch wel wat leuke grieten tegengekomen. Geen datingsite om lang lid van te zien maar zoek je een afspraak dan toch wel prima.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0