Beste Datingsites

Alleenstaande-Mamas

7.9
Gebruikerservaring: 7.7/10 (4 stemmen)

Alleenstaande-Mamas.nl is zoals de naam al prijsgeeft een online dating website voor de vrijgezelle moeder die op zoek is naar een relatie. Single moeders komen vaak door de grote drukte in hun levens maar moeilijk aan daten toe. Daarom is deze AlleenstaandeMamas dating website een uitkomst. Via het speciale platform van AlleenstaandeMamas komen single moeders in contact met leuke single mannen die een single papa zijn of mannen die in ieder geval openstaan voor het gezinsleven. Zo is men op Alleenstaande-Mamas.nl altijd in contact met gelijkgestemden. De website heeft een sterk actieve gebruikersbasis.

De website van Alleenstaande Mama’s steekt goed in elkaar en maakt gebruik van beproefde software. Het is gekoppeld aan een breder netwerk waardoor je ook naast de eigen gebruikers personen kunt zoeken in andere datingsites die binnen je doelgroep vallen. Het aanmaken van een profiel is gemakkelijk (en leuk), daarbij kun je foto’s bij je profiel plaatsen en andere multimedia. Veel functionaliteiten zijn gratis, voor extra functies zoals berichten uitwisselen moet wel een abonnement worden afgesloten. Een handig pluspunt van de website is dat op woonplaats en op omgeving kan worden geselecteerd. Zo heb je altijd een date bij je in de buurt.

Voor ieder alleenstaande moeder is deze datingsite zeker het proberen waard. Daarnaast kunnen uiteraard ook vrijgezelle vaders zich aanmelden voor de website. Registratie is gratis, net zoals de meeste gebruiksfunctie van de website. Verder biedt de site weinig verrassingen in opties. Het onderscheidend vermogen zit hem echt in de gebruikers en doelgroep die het aanspreekt. Alleenstaande-Mamas.nl werkt samen met Alleenstaande-Papas.nl, wat ervoor zorgt dat je ook met mannen van deze website in contact kan komen. Door de bank genomen is het dus een prima mogelijkheid voor vrijgezelle moeders om online te daten.

Positief:
 • Dé datingsite voor alleenstaande moeders
 • Betrouwbare datingsite met leuk ledenbestand

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Alleenstaande-Mamas.nl is zoals de naam al prijsgeeft een online datingwebsite voor de vrijgezelle moeder die op zoek is naar een relatie. Single moeders komen vaak door drukte in hun levens maar moeilijk aan daten toe. Daarom is deze AlleenstaandeMamas een uitkomst.
7.9 Totale score

Alleenstaande-Mamas is de grootste online dating website voor vrijgezelle moeders. De interface van de website is gebruiksvriendelijk en het zoeken op andere leden werkt prima. Tevens voldoet deze datingsite aan de belangrijke maatstaven op betrouwbaarheid en privacy.

8.1Onze review score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8.5
7.7Gebruikerservaringen
Kwaliteit
7.7
Gebruiksgemak
7.7
Betrouwbaarheid
7.7
Effectiviteit
7.7
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Alleenstaande-Mamas
7.9/10
4 Ervaringen
 1. Reageer Paula de B 15 maart 2015 at 17:05
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Ik was sceptisch maar deze website viel me toch erg mee. Leuke mensen!
 2. Reageer Lianne D 8 april 2015 at 07:12
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Ik was niet zo n fan van een datingsite speciaal voor "mama's". Op aanraden van een vriendin toch geprobeerd en het was een leuke ervaring. Toch zou ik niet zo snel het nog een keer doen. Veel mannen die echt op zoek zijn naar de "single moms", geef mij maar een normale kerel..
 3. Reageer Marije 18 april 2015 at 10:23
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Het is een prima datingsite, ik heb er een leuke relatie aan over gehouden. Goed zoeken is natuurlijk wel nodig.
 4. Reageer Catharine 26 april 2015 at 16:44
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Goede ervaringen mee gehad. Nu alweer een tijdje geen lid meer omdat ik sinds samen ben met mijn superleuke vent!

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0