Beste Datingsites

Alleenstaande Vaders

7.3
Gebruikerservaring: 7.0/10 (1 stemmen)

Er zijn steeds meer single ouders in Nederland. Het is daarom ook logisch dat er voor deze groep speciale datingsites zijn opgericht. Binnen deze niche van datingwebsites is het immers eenvoudiger om contacten te zoeken én te vinden die dezelfde leefsituatie en voorkeuren als jijzelf hebben. Nu is er met de koppelingswebsite van Alleenstaande Vaders een heel handig platform voor de groep single vaders op het internet bijgekomen. Zo kunnen vrijgezelle vaders op zoek naar leuke date-ervaringen met andere single moeders of gewoon vrijgezelle vrouwen.

Alleenstaand-Vaders is een van de grootste datingsites voor vrijgezelle papa’s. De website heeft daarbij een koppeling met de datingsite Alleenstaande Moeders. Hierdoor kun je in beide databases zoeken. Het platform van Alleenstaande Vaders is uitstekend vormgegeven. De navigatie ligt voor de hand, terwijl je op allerlei karakteristieken naar leuke contacten kunt zoeken. Het valt op dat er voor iedere regio in Nederland voldoende keus is. Goed verdeeld dus.

Een ander aantrekkelijk aspect van de website is dat je anoniem kunt blijven indien je dat wenst. Hierdoor zul je ook niet herkend kunnen worden zolang je deze functie hebt aangezet. Wanneer een contact verder is gevorderd, kun je ervoor kiezen om je gegevens aan de dame in kwestie vrij te geven. Dit maakt dat ervaring in communiceren erg relaxed en vrijblijvend is. Jij bepaalt of je wat met het contact wil dan wel niet.

Alleenstaande Vaders speelt goed in op de wens van vele single papa’s voor een speciale datingsite. Alles werkt prima, de vormgeving is fijn en het aanbod van profielen is redelijk. De website is vrij nieuw, waardoor er dit jaar nog een grote groei verwacht kan worden. Je kunt je er direct gratis registreren, waarna je de dating website vrijblijvend kunt verkennen om te zien of het wel wat voor je is.

Positief:
 • Prima vormgeving, duidelijk
 • Groot bestand van profielen

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Er zijn steeds meer single ouders in Nederland. Het is daarom ook logisch dat er voor deze groep speciale datingsites zijn opgericht. Binnen deze websites is het immers eenvoudiger contacten zoeken én vinden die dezelfde leefsituatie en voorkeuren als jijzelf hebben. Nu is er met de koppelingswebsite Alleenstaande Vaders een goede plek voor deze groep op het internet bijgekomen.
7.3 Totale score

Deze dating website richt zicht op single vaders. Dat doet het uitstekend, al kan het aantal aanwezige leden soms wat beperkt zijn. De opties die Alleenstaande Vaders biedt zijn degelijk. Het platform biedt tevens uitstekende mogelijkheden om je profiel anoniem te maken.

7.5Onze review score
Kwaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.5
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
7
7.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Alleenstaande Vaders
7.3/10
1 Ervaring
 1. Reageer Peter van V 9 juni 2015 at 13:37
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Het was voor mij wat vreemd om me bij een datingsite aan te melden als Alleenstande Vaders. Toch is het een beste goede dating website. Ik heb er veel prettige gesprekken gehad en ook wat afspraakjes. De "ware" zat er nog niet tussen maar er is tenminste wel genoeg keus.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0