Beste Datingsites

Alleenstaande-Papas

6.3
Gebruikerservaring: 5.0/10 (1 stemmen)

Alleenstaande-Papas.nl is zoals de naam doet vermoeden gericht op alleenstaande vaders. Deze groep wordt via de datingsite dan gekoppeld aan geïnteresseerde vrouwen. Elke dag melden er zich zo tussen de 50 en 100 nieuwe leden aan bij de website. Dit zorgt ervoor dat er een hechte en actieve community is van alleenstaande vaders op zoek naar een leuke date. Overigens kunnen ook alleenstaande moeders zich aanmelden voor de koppelingssite, aangezien Alleenstaande-Papas direct verbonden is aan de website Alleenstaande Mama’s (lees ook onze review van Alleenstaande-Mamas.nl).

Het positieve effect van het in contact brengen van alleenstaande ouders is dat men goed begrip heeft voor elkanders positie en verplichtingen. Men moet immers ook de aanwezigheid van kinderen in acht nemen. Zo kunnen ervaringen met het (alleenstaand) ouderschap worden uitgewisseld. Dit zorgt voor makkelijk contact, een relatief hoge succesratio en leuke dates.

Alleenstaande-Papas heeft een doorgewinterd team achter zich dat iedere dag met volle aandacht bezig is met haar datingsite. Personen die onoprechte bedoelingen hebben maken hierdoor geen schijn van kans. Dit geeft vertrouwen en je kunt er dan ook van op aan dat je met echte andere vrijgezellen via de website communiceert. Dit is onder meer een van grootste pluspunten van Alleenstaande-Papas.nl.

De website Alleenstaande-Papas.nl heeft alle functionaliteiten die je verwacht in een modern online datingwebsite. Men kan foto’s uploaden, een chatgesprek beginnen en in beperkte mate berichtjes sturen. Tevens kan men selecteren op singles uit de buurt. De meeste van deze functies zijn gratis. Zo kun je eerst de website verkennen en bekijken of je het wat vindt. Mocht je dan echt serieus worden dan kun je altijd nog voor een betaald lidmaatschap opteren.

Positief:
 • Dé datingsite voor alleenstaande vaders
 • Betrouwbare datingsite met leuk ledenbestand

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Alleenstaande-Papas.nl is zoals de naam doet vermoeden gericht op alleenstaande vaders. Elke dag melden er zich zo tussen de 50 en 100 nieuwe leden aan. Dit zorgt ervoor dat er een hechte en actieve community is van alleenstaande vaders op zoek naar een leuke date.
6.3 Totale score

Net zoals de zusterwebsite Alleenstaande Mamas doet de datingsite Alleenstaande Papas het op meerdere fronten prima. Er is een gezond aantal mensen op de website actief en je privacy wordt onder meer door de goede service gewaarborgd.

7.6Onze review score
Kwaliteit
7.5
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
7
5.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
1
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
5
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Alleenstaande-Papas
6.3/10
1 Ervaring
 1. Reageer Adri 4 mei 2015 at 14:02
  2.5
  Kwaliteit
  10
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  50
  Deze datingsite is niet helemaal mijn site. Veel rare types die je ook niet in uiterste wanhoop intiem zou willen tegenkomen. Daar kan alleenstaande papa's ook niet veel aan doen maar het maakt gebruik van de website een moeilijk ding... Ik ben nu bij parship lid dat bevalt een stuk beter.
  - NEGATIEF: Geen aantrekkelijke profielen, weinig keus op de den duur

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0