Beste Datingsites

Alleenstaande Moeders

7.8
Gebruikerservaring: 8.0/10 (1 stemmen)

De dating website Alleenstaande Moeders is er in het bijzonder op gericht om vrijgezelle moeders te koppelen met single mannen. Het is immers niet altijd gemakkelijk om een leuk contact op te doen voor een single moeder op een “normale” datingsite. Door een apart platform in te richten voor single moeders kunnen er sneller koppelingen worden gemaakt. Daarbij zullen zowel vrijgezelle moeders en mannen die contact willen maken op deze manier betere ervaringen ondervinden bij het maken en verdiepen van de wederzijdse communicatie.

Alleenstaande Moeders heeft daarbij kwaliteit hoog in het vaandel. Dit toont zich onder meer in de krachtige controle op profielen. Wanneer een profiel invalide of aanstootgevend is dan zal het door de redactie snel worden verwijderd. Hierdoor is contact maken via de website betrouwbaar en veilig. Tevens kun je je profiel anoniem maken, en je gegevens alleen delen met personen die je vertrouwt.

Een interessant aspect van de datingsite is dat je goed op regio kunt zoeken. Zo heb dan al snel een leuk contact gevonden in je buurt. Verder is de website van Alleenstaande Moeders uitstekend vormgegeven. De kleurstelling is wat vlak, maar de functionaliteiten maken dit meer dan goed. Het testpanel meldt dan ook prima ervaringen met de opties tot communicatie en de technische werking van de website.

De website heeft een samenwerking met de website Alleenstaande Vaders waarbij er dus een goede match gemaakt kan worden tussen single mama’s en single papa’s. Je kunt je bij Alleenstaande Moeders kosteloos registreren. Indien je berichten wil versturen kun je een voordelig lidmaatschap afsluiten. Al met al is deze datingsite een van de beste online websites om leuke contacten te vinden voor single moeders.

Positief:
 • Betrouwbaar en veilig daten
 • Leuke website met veel profielen

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

De dating website Alleenstaande Moeders is er in het bijzonder op gericht om vrijgezelle moeders te koppelen met single mannen. Het is immers niet altijd gemakkelijk om een leuk contact op te doen voor een single moeder op een “normale” datingsite.
7.8 Totale score

Deze datingsite is speciaal gericht op single moeders. Het heeft daarvoor een aantal leuke opties. Het platform is wat beperkt in haar mogelijkheden al maakt het dit goed in het vriendelijke ontwerp. Je kunt je profiel geheel anoniem maken, wat zorgt voor een hoge mate van betrouwbaarheid.

7.5Onze review score
Kwaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.5
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
7
8.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Alleenstaande Moeders
7.8/10
1 Ervaring
 1. Reageer Marije 20 januari 2016 at 17:43
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Door een vriendin werd ik attent gemaakt op deze website. Ben nog steeds wel sceptisch maar ik moet zeggen dat ik het stiekum toch ook wel erg leuk vind ; D. De website zit simpel in elkaar wat ook wel weer in voordeel is, want contacten zijn zo gelegd!

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0