Beste Datingsites
5.2
Gebruikerservaring: 2.8/10 (3 stemmen)

Affairemarkt is een nog jonge datingsite voor erotische afspraakjes. Het heeft hierbij ook een sterke nadruk op het vormen van buitenechtelijke relaties of het hebben van soortgelijke avontuurtjes. Affairemarkt is zowel geschikt voor mannen en vrouwen, of paren die een spannende partnerruil zoeken. Hierbij wordt mogelijkheid geboden om dit snel te kunnen regelen. De gehele insteek van de casual datingsite is om het vinden en leggen van contact zo simpel mogelijk te maken. De rol van mobiel kunnen daten met een aantal klikken ligt dan ook op de voorgrond.

Meteen op de homepage van Affairemarkt valt het erotische karakter van de website op. Na inlog zijn er veel interessante profielen in beeld en ze lijken ook echt. Houdt hierbij wel in acht dat er onechte profielen actief kunnen zijn. De teksten van de website zelf zijn vrij recht door zee en winden er geen doekjes om. Sommigen van deze teksten lijken te mooi om waar te zijn, al zullen er best een aantal oprecht zijn. Verder heeft Affairemarkt gewoon de gewoonlijke faciliteiten om het online daten leuk te maken.

Naar eigen zeggen vinden zo’n duizend mensen iedere dag een erotische koppeling via de website van Affairemarkt. Dit lijkt wat veel. Maar de website is in elk geval effectief en handig opgezet. Dat Affairemarkt populair is blijkt wel uit de grote aanwas van nieuwe profielen. De behulpzame klantenservice is opmerkelijk – vooral voor casual dating. Men is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Je kunt het hierbij positief vergelijken met soortgelijke affaire datingsites als Flirtbericht of Victoria Milan.

Er is een strikte leeftijdsgrens voor aanmelding en je moet dan ook boven de 18 jaar zijn om de website te kunnen gebruiken. Deze aanmelding is wel kosteloos en je kunt dan ook 5 gratis berichten sturen. Voor het versturen van meer berichtjes moet worden betaald. Een interessant gegeven van Affairemarkt is dat je het op elk soort apparaat goed kunt gebruiken. De website is speciaal ingericht voor je laptop, tablet of smartphone. Erg handig dus.

Positief:
 • Recht door zee, duidelijke lijn
 • Veel profielen en activiteit

Negatief:
 • De site moet zich nog bewijzen

Nu Gratis Aanmelden

Affairemarkt is een nog jonge datingsite voor erotische afspraakjes. Het heeft hierbij ook een sterke nadruk op buitenechtelijke relaties of soortgelijke avontuurtjes. Affairemarkt is zowel geschikt voor mannen en vrouwen, of paren die een spannende partnerruil zoeken.
5.2 Totale score

Voor een casual datingsite zit Affairemarkt gewoon goed in elkaar en voldoet het ook aan normen qua betrouwbaarheid en service. De interface is duidelijk met gebruiksvriendelijke opties. Deze website moet zich nog bewijzen maar de eerste tekenen zijn derhalve positief.

7.5Onze review score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
2.8Gebruikerservaringen
Kwaliteit
4.3
Gebruiksgemak
3.6
Betrouwbaarheid
2.0
Effectiviteit
1.6
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
Affairemarkt
5.2/10
3 Ervaringen
 1. Reageer Heatwave 23 maart 2015 at 11:20
  2.25
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  40
  Betrouwbaarheid
  40
  Effectiviteit
  40
  Belooft veel, maakt het niet waar!
  + POSITIEF: Wel mooie foto's, kijkt lekker weg
  - NEGATIEF: Weinig antwoorden, veel opgeleukte profielen, commercieel
 2. Reageer Aad Harmsen 12 juni 2015 at 15:34
  1.25
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  20
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Datingsite die heel erg tegenvalt. Profielen worden waarschijnlijk niet op echtheid getest!
  + POSITIEF: Ziet er goed uit
  - NEGATIEF: alles op een paar na is nep
 3. Reageer Gezagvoerder 2 november 2015 at 12:10
  0.85
  Kwaliteit
  10
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  0
  Allemaal nep. Hele korte reacties want de (nep) dames/heren hebben bijna geen tijd om je te antwoorden. Nooit zonder foto (privacy?) in het openbaar een afspraak te maken. Zelfs oude vrouwen op de site zijn zo geil als boter. Kletskoek. Hou je centen in je zak.
  + POSITIEF: Leuke/mooie uitvoering van de site. Lijkt daarom betrouwbaar, maar.......

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0