Beste Datingsites
8.2
Gebruikerservaring: 8.3/10 (7 stemmen)

AdultMatch.nl is Nederland’s grootste adult datingsite met meer dan 300.000 actieve profielen. Zoals de naam doet vermoeden is contact via AdultMatch vooral gericht op erotische dates. Anders dan de meeste casual datingsites is AdultMatch echter zeer professioneel opgezet, is het gebruik duidelijk en ziet het er als geheel verzorgd uit. Profielen worden regelmatig gecheckt om “nepgebruikers” tegen te gaan en bij problemen worden maatregelen genomen. De website is hierdoor voortdurend populair en de meeste ervaringen van leden zijn overwegend positief.

Bij AdultMatch kun je leuke mannen, vrouwen, paren en swingers vinden die op zoek zijn naar erotisch contact. Hierdoor is de site meer geschikt voor avontuurlijke daters of personen die een affaire willen en vanzelfsprekend niet echt geschikt voor personen die op zoek zijn naar een vaste relatie. Verder is aanmelding uiteraard alleen mogelijk voor mensen ouder dan 18 jaar. De verhouding tussen mannen en vrouwen bij AdultMatch vrij goed in evenwicht, zeker bekeken in vergelijking met soortgelijke datingsites voor deze doelgroep. Dit is onder meer het resultaat van de sterke nadruk op de werving van vrouwen. Verder zijn er veel paren lid, waardoor de ervaringen van gebruikers zeer divers kunnen zijn. Doordat er veel personen lid zijn en ook actief aanwezig op het platform, is de kans groot dat er ook voor iedere specifieke voorkeur wel een aparte groep te vinden is.

De website van AdultMatch heeft vele handige functies om de gehele ervaring van het erotisch daten plezierig te maken. Ook bij een gratis aanmelding zijn er eigenlijk al veel mogelijkheden. Zo kun je de webcam chat gratis gebruiken en kun je de foto’s en profielen van andere leden gewoon bekijken. De zoekfunctie is bijzonder noemenswaardig doordat het een matchingsfunctie bevat, iets wat je bijvoorbeeld niet vindt bij soortgelijke casual sites als Regioswingers en Second Love. Dit zorgt ervoor dat je snel gelijkgestemden kunt vinden. Tevens worden er ook door AdultMatch automatisch suggesties gedaan voor leuke potentiële contacten. Deze passen niet altijd, maar maken wel dat je eens buiten de gebaande paden gaat kijken.

Wanneer je op zoek bent naar een leuk erotisch contact dan kunnen wij AdultMatch.nl zeker aanbevelen. Er zijn dermate veel personen lid dat de keus ruim is. Het gehele platform zit prima in elkaar, wat ook blijkt uit onze positieve reviews. Daarbij is er een prettige verhouding tussen mannen, vrouwen en koppels. Dit zorgt er weer voor dat de gemiddelde respons op berichten relatief hoog ligt. Voor ons is dit dus een van de beste casual datingsites van Nederland.

Positief:
 • Een van de grootste adult datingsites – veel keus
 • Verhouding mannen/vrouwen is goed
 • Veel gratis functies zoals gebruik van chat

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

AdultMatch.nl is Nederland’s grootste adult datingsite met meer dan 300.000 actieve profielen. Zoals de naam doet vermoeden is contact via AdultMatch gericht op erotische dates. Anders dan de meeste casual datingsites is AdultMatch echter zeer professioneel opgezet en ziet het er als geheel verzorgd uit. Profielen worden regelmatig gecheckt en bij problemen worden maatregelen genomen.
8.2 Totale score

Voor paren is AdultMatch toch eigenlijk wel hét startpunt als het om erotische daten gaat. Het platform zit uitstekend in elkaar en biedt vele handige functionaliteiten om je profiel te verrijken. Op de website zijn veel mensen actief met een goede verhouding man/vrouw. Je hebt op AdultMatch veel kans op het vinden van een leuk contact.

8Onze review score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8
8.3Gebruikerservaringen
Kwaliteit
8.4
Gebruiksgemak
8.4
Betrouwbaarheid
8.4
Effectiviteit
8.2
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
AdultMatch
8.2/10
7 Ervaringen
 1. Reageer Hans 18 maart 2015 at 09:33
  3.35
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  60
  Ik vond AdultMatch altijd een leuke site. Waren veel mensen actief met daaronder veel vrouwen (zoals de review stelt). Maar de laatste lijken er steeds meer mannen actief te zijn en relatief weinig vrouwen. Dat zorgt ervoor dat de sfeer wat minder wordt. Ondanks dat vind ik het nog steeds wel een van de betere "hete" datingsites in NL.
 2. Reageer Evaa 21 maart 2015 at 08:31
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Als single vrouw van begin 20 heb ik Adultmatch ook eens een tijdje geprobeerd. Er zitten best leuke mannen en paren op, maar ook erg veel vervelende mannen, die je bestoken met bericht na bericht. Maar goed, die kan je blokkeren natuurlijk. Verder is het geen slechte datingsite, al probeer ik het nu bij een regulier website, daar heb je nog meer keus.
 3. Reageer PM 17 april 2015 at 17:10
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Na de verschillende goede reviews hebben we ons als stel ook bij Adultmatch aangemeld. Tot zover kunnen we zeggen dat de positieve recensies inderdaad gelijk hebben. Het is een goed werkende website (dat is bij andere erotische datingsites wel eens anders) en het heeft een groot publiek, waardoor er voor ons meer dan voldoende leuke aanspraak is. We gebruiken Adultmatch dan ook nog steeds naar grote tevredenheid
  + POSITIEF: Veel leden, plezier in contact, ziet er goed uit
 4. Reageer HADRIAAN 9 mei 2015 at 10:04
  4.25
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  80
  Niet altijd prijs maar wel altijd leuk. Ik heb prima ervaringen met Adultmatch en kan het dan ook aanraden.
  + POSITIEF: Groot aantal leden, aanspraak, werkt prima
  - NEGATIEF: Respons kan beter
 5. Reageer w & s 14 juni 2015 at 13:39
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  We hebben uitstekende ervaringen met Adultmatch en haar diensten. Hier zijn tenminste mensen actief die echt zijn en niet alleen maar komen kijken. Aanrader dus voor ieder stel dat een zich serieus wilt bezig houden met de lifestyle.
 6. Reageer Marc 10 november 2015 at 10:48
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Samen met mijn partner bij Adultmatch ingeschreven. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Mijn verwachtingen waren niet hoog maar ik heb hier toch een aantal goede en leuke contacten opgedaan. Mensen zijn oprecht.Binnenkort een eerste real-life contact via de site, we zijn benieuwd!
  + POSITIEF: Prettig in gebruik, oprechte mensen
 7. Reageer KamaS 29 februari 2016 at 10:55
  3.75
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  80
  Het is niet altijd prijs bij Adultmatch. Wel is het een prettige website om andere spannende stellen te vinden, zolang je zelf ook een open blik hebt. Contact is over het algemeen gezellig.

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0