Beste Datingsites

50plusMatch

8.5
Gebruikerservaring: 9.0/10 (2 stemmen)

50plusMatch is een van de grootste datingsites voor senioren in Nederland (en België). Dit is niet zonder reden. Doordat de website zich specifiek richt op de oudere single kan het goed inspelen op hun behoeften. Het uiteindelijke doel van 50plusMatch is om oudere vrijgezellen te koppelen voor serieuze relatie of vriendschap. Naar aangeven van de website zelf heeft meer dan 90% van haar gebruikers een goede ervaring. Dit uit zich ook in de meerdere succesverhalen van leden. 50plusMatch ontvangt mede hierdoor een gestaag stijgend aantal aanmeldingen.

De website van 50plusMatch heeft inmiddels al 80.000 leden. Een klein merendeel van de leden van 50plusMatch is vrouwelijk. Er is in elk geval een goed evenwicht in het ledenbestand. Hierdoor is een aantrekkelijke website om eens te proberen voor de oudere vrijgezelle man. Zowel mannen als vrouwen melden over het algemeen positieve ervaringen met het platform. De website heeft ook een speciale applicatie voor op de smartphone en tablet. Hierdoor is het platform van 50plusMatch in feite altijd beschikbaar.

Het design van de website is duidelijk en “schoon”. Hierdoor is het gebruik heel fijn, wat vooral gunstig is voor ouderen die bijvoorbeeld slechtziend zijn. De ledenprofielen worden voortdurend gecontroleerd door het team achter 50plusMatch. Zo is het contact via de website zeer betrouwbaar. Een profiel is in 7 eenvoudige stappen gecreëerd waardoor aanmelding simpel is. Je kunt met andere leden uiteraard chatten via 50plusMatch. Daarbij is er een unieke online quiz te doen, waardoor je anderen beter leert kennen, en een optie waarmee je anderen eenvoudig kunt uitnodigen voor leuke activiteiten.

Al met al kunnen wij 50plusMatch met een gerust hart aanraden voor singles boven de 50 jaar. Veel functies zijn gratis, zoals het zoeken van andere profielen en het ontvangen van berichten. Betaling is nodig voor het versturen van berichtjes naar andere leden. Een bijkomend voordeel hiervan is dat vooral serieuze singles actief zijn op de website.

Positief:
 • Prima datingsite voor vrijgezelle senioren
 • Zit logisch in elkaar en zoekfunctie werkt prima

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

50plusMatch is een van de grootste datingsites voor senioren in Nederland (en België). Dit is niet zonder reden. Doordat de website zich specifiek richt op de oudere single kan het goed inspelen op hun behoeften. Het uiteindelijke doel van 50plusMatch is om oudere vrijgezellen te koppelen voor serieuze relatie of vriendschap.
8.5 Totale score

Voor vijftigplussers is deze datingsite een degelijke en betrouwbare keuze. Het ontwerp van 50PlusMatch is simpel, wat ook zijn voordelen heeft aangezien zo de website eenvoudig in gebruik is. Het platform heeft veel leden en er is dus voor nieuwe leden veel aanspraak.

8Onze review score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8
9.0Gebruikerservaringen
Kwaliteit
9.0
Gebruiksgemak
9.0
Betrouwbaarheid
9.0
Effectiviteit
9.0
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
50plusMatch
8.5/10
2 Ervaringen
 1. Reageer Bloem 19 maart 2015 at 18:42
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Ik heb zowel goede als slechte ervaringen met deze website. De eerste man die ik heb ontmoet via dit platform was een leuke en lieve man. Alleen het klikte verder niet zo, maar dat kan natuurlijk. Hierna een ontmoeting gehad met een andere man, dat was echter een teleurstelling. Veel zaken uit zijn profiel bleken niet waar te zijn. Mijn klacht wordt door de klantenservice van de website goed verwerkt, eens zien of dit ook wordt opgepakt. Maar kijk dus uit met wie je hier in zee gaat.
 2. Reageer Anoniem 22 maart 2015 at 18:45
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Hier een tevreden klant. Ik heb al veel datingsites geprobeerd, zoals lexa en vijftigplus dating maar deze website is voor mij toch wel het beste!
  + POSITIEF: Leuke contacten Echte profielen Vriendelijk team Eenvoudig te gebruiken
  - NEGATIEF: Niets

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0