Beste Datingsites

50liefde.nl

8
Gebruikerservaring: 8.4/10 (4 stemmen)

50liefde.nl is een dating website voor senioren waarbij leuke activiteiten centraal staan. De website profileert zich hierbij als meer succesvol in het koppelen dan soortgelijke datingsites voor 50 plussers. Zo stelt 50liefde.nl dat een op de drie aanmeldingen resulteert in een langdurige relatie. Dit percentage ligt hoger dan bij andere, soortgelijke senioren datingsites. 50liefde is tevens toegankelijk via mobiel en tablet. Het gebruik en de activiteit van de leden ligt onder andere hierdoor relatief hoog. Bekijk hier de verschillende ervaringen in de 50liefde review.

Naast deze succesratio heeft 50liefde ook een sterke persoonlijke aanpak. Zo worden profielen handmatig nagelopen op betrouwbaarheid zodat je altijd als gebruiker weet dat je echt met een persoon praat. Tevens is er een sterke nadruk op anonimiteit en privacy. Je kunt je identiteit op de  website volledig geheim houden zolang je dat wilt. Wel wordt door het team achter de website de nadruk gelegd dat je in de juiste leeftijdsgroep valt, ook om misverstanden te voorkomen.

Het ontwerp van de website is strak en verzorgd. Overbodige toeters en bellen liggen meer op de achtergrond waardoor het vinden van andere leuke contacten en de communicatie centraal staan. Het design is derhalve een verademing. Het maakt het gebruik van de website simpel en prettig.

Doordat 50liefde.nl zich vooral richt op het faciliteren van langdurige relaties, zijn er meer vrouwen dan mannen op de website actief. Over het algemeen is er zowel voor mannen en vrouwen voldoende keus. Deze datingsite werkt verder goed en je kunt er eenvoudig berichten sturen naar personen die je leuk lijken. Volgens 50liefde zelf zijn er afgelopen jaar meer dan 1 miljoen berichten verstuurd, wat natuurlijk toont dat de gemeenschap op de website erg actief is.

De ervaringen van verschillende gebruikers zijn tot zover positief. Natuurlijk ontbreekt er wel eens dynamiek op bepaalde momenten en plaatsen, des te meer omdat 50liefde nog een vrij nieuwe datingsite is. Dat terzijde biedt het platform veel perspectief voor senioren die een lange stabiele relatie willen hebben. Er is bij 50liefde.nl een gratis lidmaatschap mogelijk. Voor ongelimiteerde verzending van berichten kun je een betaalde lidmaatschap afsluiten, dit is zo’n 15 euro per maand, wat onder de prijs bij vergelijkbare datingsite ligt.

Positief:
 • Gebruiksvriendelijke en prettige layout
 • Relatief veel activiteit met hoge kans op succes

Negatief:
 • Op sommige locaties kan de website wel nog meer leden gebruiken

Nu Gratis Aanmelden

50liefde.nl is een dating website voor senioren waarbij leuke activiteiten centraal staan. De website profileert zich hierbij als meer succesvol dan soortgelijke datingsites voor 50 plussers. Zo stelt 50liefde.nl dat een op drie aanmeldingen resulteert in een langdurige relatie. Dit percentage ligt hoger dan bij andere, soortgelijke senioren datingsites.
8 Totale score

Dit is een prima senioren datingsite met een aantal aantrekkelijke voordelen. Zo is de succesratio relatief hoog en is het gebruik van de website prettig. Aanbevolen voor iedere 50 plusser die een dynamische datingsite kan waarderen en daarbij in is voor een serieuze relatie.

7.5Onze review score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
8
8.4Gebruikerservaringen
Kwaliteit
8.2
Gebruiksgemak
8.2
Betrouwbaarheid
8.5
Effectiviteit
8.7
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
50liefde.nl
8/10
4 Ervaringen
 1. Reageer Jacob dW 14 november 2015 at 12:48
  4
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Een onverwatch prettige datingsite. Ik heb bij een aantal datingsites toch een mindere ervaring gehad maar bij deze site 50 liefde ben ik tot dusver erg tevreden. De dames zijn spraakzaam en er is een leuk contact. Ook de service is goed. Ik had een probleem bij het opzetten van mijn profiel en toen heeft de klantendienst mij prima geholpen.
  + POSITIEF: Fijn contact, gezellig, prima klantenservice
 2. Reageer Marga Vrielink 22 augustus 2016 at 18:02
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Ik was lang weduwe. Via een vriendin kwam ik bij deze website terecht. Het is wel wennen om op deze wijze contact te maken met andere mensen. Het contact dat ik heb dat is leuk. Ik hou u op de hoogte.
 3. Reageer PureW 8 september 2016 at 16:04
  4.25
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  100
  Dit is de website die ik zocht. Hier heb ik een leuke man ontmoet, die net als ik, al weer een paar jaar alleenstaand is. We hebben het nu leuk samen. Ik vond de website prettig in gebruik met vriendelijke mensen.
 4. Reageer Anoniem 10 januari 2017 at 16:10
  4.6
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  90
  Nadat mijn vrouw een paar jaar geleden was overleden besloot ik weer eens te gaan zoeken naar een nieuwe vrouw. Op mijn oude leeftijd is het zoeken soms best moeilijk. Daarom ben ik maar eens het internetdaten gaan proberen. Ik kwam uit op 50liefde.nl. Als oudere man heb ik Toen ik mij inschreef viel mij het gebruiksgemak op. Na het lezen van de ervaringen heb ik besloten om eens telefonisch contact op te nemen met deze firma, om na te gaan hoe ik dergelijke kosten kon voorkomen waarover ik hier lees. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat het opzeggen van het lidmaatschap in de eerste paar weken voldoende was. Zo gezegd, zo gedaan. Na het verloop van de maand had ik een leuk contact lopen, waarop ik besloot om toch nog eens te verlengen. Blij toe, want inmiddels hebben we samen leuke dingen ondernomen en hopen we op korte termijn samen te gaan wonen. Een wijze les is voor mij geweest, laat je niet gek maken, maar wees voorzichtig. Weet waar je aan toe bent en het geluk lacht je toe.vaak moeite om sites te begrijpen, normaal laat ik mijn kleinzoon altijd alles uitzoeken. Op 50liefde daarentegen kwam ik er gemakkelijk uit en vond al snel een nieuwe vrouw!

Beoordeel deze datingsite

* Vul je naam of een pseudoniem in
0
0
0
0