Beste Datingsites
6.8
Gebruikerservaring: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je ervaring toe

Een steeds groter deel van Nederlanders is boven de 40 jaar én vrijgezel. Het bemiddelingsplatform 40 Plus Relatie gaat direct op deze ontwikkelingen in door een platform te bieden voor deze doelgroep. Dit doet het niet direct door een online platform te bieden waar je het zelf moet uitzoeken, maar door je te koppelen zoals dat bij een relatiebemiddeling bureau wordt gedaan. Hiervoor heeft 40PlusRelatie meerdere relatieconsulenten in dienst. In feite lijkt deze koppelmethode dus in feite op de oude relatiebureau’s maar dan wel in combinatie met moderne technologie.

Door consulenten te gebruiken hoef je zelf niet op zoek maar worden er vanzelf mogelijke geschikte partners aangedragen. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag door de aanwezige database te doorzoeken op een personen die je aanspreken. Je kan hierbij op het profiel klikken van de gewenste persoon. Indien er dan een wederzijdse interesse is, zal de consulent jullie aan elkaar koppelen en in contact brengen.

Het groot voordeel van deze methode volgens 40PlusRelatie is dat er mensen beter aan elkaar worden gekoppeld en dat er ook verder wordt gekeken dan de eerste indruk alleen. Hierdoor kunnen er onverwachte succesvolle koppelingen ontstaan. De meerwaarde van de consulenten is daarbij dat zij alle eerste contacten stroomlijnen en eenvoudiger maken. Een andere groot voordeel is dat je gegevens volledig geheim blijven buiten de consulent. Hierdoor kun je niet herkend worden door andere singles op de website. 40 Plus Relatie voldoet ook aan de wet bescherming persoonsgegevens.

Wanneer je je inschrijft bij de website zal je samen met de consulent in je regio een intake doen. Dit wordt gewoonlijk persoonlijk gedaan. Hierbij wordt er ook een leuke profieltekst voor je geschreven en foto’s gemaakt. Vervolgens kun je kiezen hoe lang je de zoektocht wil inzetten en hoe lang je 40 Plus Relatie de kans wil geven om voor jou een geschikte partner te vinden.

40 Plus Relatie is lid van de branchevereniging Relatiebemiddeling met het Singles keurmerk, waardoor je relatief goed gegarandeerd blijft van kwaliteit. De consulenten worden de het team van 40PlusRelatie aan een stringente selectieprocedure onderworpen willen zij werkzaam zijn voor de website. 40PlusRelatie is inmiddels nu meer dan 15 jaar actief en heeft al velen personen tussen de 40 en 80 jaar succesvol gekoppeld.

De inschrijving bij 40PlusRelatie kost eenmalig €150,-. Dit is niet goedkoop, al zitten hier ook alle kosten van de werkzaamheden van de consulenten bij inbegrepen. 40PlusRelatie zal door haar karakter als online relatiebemiddelingsbureau niet voor iedereen geschikt zijn, maar indien je geen succes hebt via de reguliere datingsites is het zeker wel eens de moeite waard om te proberen.

Positief:
 • Hoge mate van resultaat door persoonlijke aanpak
 • Gaat diep in op het koppelen en de juiste matching

Negatief:
 • Is niet voor iedereen geschikt
 • Vrij prijzig

Nu Gratis Aanmelden

Een steeds groter deel van Nederlanders is boven de 40 jaar én vrijgezel. Het bemiddelingsplatform 40 Plus Relatie gaat direct op deze ontwikkelingen in door een platform te bieden voor deze doelgroep. Dit doet het niet direct door een online platform te bieden waar je het zelf moet uitzoeken, maar door je te koppelen zoals dat bij een relatiebemiddeling bureau wordt gedaan. Hiervoor heeft 40PlusRelatie meerdere relatieconsulenten in dienst.
6.8 Totale score

40PlusRelatie pakt het net even wat anders aan dan de gemiddelde datingsite door het gebruik van consulenten die de vrijgezellen koppelen. Dit moet je uiteraard willen en daardoor is 40PlusRelatie zeker niet voor iedereen geschikt. Desondanks kan deze methode wel heel effectief zijn voor de bepaalde groep.

Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je ervaring toe  |  Lees ervaringen en reacties
40PlusRelatie
6.8/10
Geen Gebruikerservaringen

  Beoordeel deze datingsite

  * Vul je naam of een pseudoniem in
  0
  0
  0
  0